Lista på produkter efter tillverkare INTEX

På Intex handlar allt de gör om kvalitet, värde och familjetid. INTEX prisvärda produkter är byggda för att hålla, precis som de minnen som skapas av människorna som använder dem.

INTEX Recreation Corp. distribuerar luftbäddar, pooler ovan jord, spa, leksaker, möbler, båtar och mer. INTEX är en del av en världsomspännande familj av företag med mer än 50 års historia bakom sig.

INTEX mål är att leverera produkter av högsta kvalitet till ett överkomligt pris, allt designat för komfort, säkerhet och nöje.

INTEX vision är att vara det mest kända, pålitliga och innovativa företaget i branschen. De testar rutinmässigt färdiga produkter för att säkerställa att de uppfyller deras höga standarder för kvalitet, säkerhet och värde.

Intex är också engagerade i att minska vårt koldioxidavtryck. I över 10 år har de arbetat med sin leverantör för att minska mängden fossila bränslen som används.

Less
Produkter tillagda i Önskelistan
Product added to compare.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår sida. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.