Lego Duplo 10967

Lego Duplo 10967

10967
I lager
129,90 kr
Inkl. moms

Lego Duplo 10967

 

LEGO® DUPLO® Rescue Polismotorcykel (10967) erbjuder handgripliga, utvecklande lekar som kommer att glädja förskolebarn från 2 år som är intresserade av polisyrket, coola motorcyklar och att ta hand om djur.

En söt hund har försvunnit! Kan din lilla hjälte hjälpa polisen att hitta den? Det finns en affisch med den borttappade hunden att sätta upp och ett spännande uppdrag att klara. Vart har hunden tagit vägen den här gången? Detta mångsidiga lekset, med ett gulligt djur att ta hand om och en vänlig poliskonstapel på en motorcykel som kan knuffas, främjar förskolebarns finmotorik och sociala och känslomässiga medvetenhet medan de hittar på verkliga äventyr som vardagshjältar.

  • Ett roligt sätt att bygga färdigheter – Barn förbättrar finmotorik och stärker sin sociala och känslomässiga medvetenhet medan de hittar på fantasifulla polisräddningslekar
  • Massor av sätt att leka – Motorcykeln är 5 cm hög, 9 cm lång och 4 cm bred. Setet kan dessutom kombineras med andra LEGO® DUPLO® leksaker för ännu mer skoj
6 objekt
No reviews

Du kanske också gillar

6 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår sida. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.